Latest Movie :

aa

aa

Πως να κάνετε download video

A. Tόπος: Ο πλέον εύκολος τρόπος για να κατεβάστε video στον υπολογιστή σας είναι να χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία όπως το Flashvideodownloader.org. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να πάτε στην ιστοσελίδα του video που θέλετε να κάνετε download και αντιγράψτε την διεύθυνση του URL του video που θέλετε να κατεβάστε στην φόρμα που θα βρείτε στοFlashvideodownloader.org

B.Τόπος: Mozilla Filefox με Download Helper. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Download Helper (πρόσθετο του Mozilla Filefox που σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάζετε βίντεο όχι μόνο από το Youtube αλλά και από πολλές άλλες ιστοσελίδες). Μετά την εγκατάσταση θα πρέπει να έχει προστεθεί ένα σήμα με τρία μπαλόνακια δίπλα από τη γραμμη διευθύνσεων του Mozilla Filefox.


Mozilla Firefox logo


Πηγαίνετε στο βίντεο Youtube που σας ενδιαφέρει. Τα τρία μπαλόνακια του Download Helper θα χρωματιστούν και θα περιστρέφονται. Πατώντας το βελάκι δίπλα τους (όπως δείχνει η παρακάτω εικόνα) εμφανίζεται το όνομα του βίντεο και πατώντας πάνω του, το αρχείο αρχίζει να κατεβαίνει στον υπολογιστή σας σε φορμά flv.


Mozilla Firefox logo

  • Για την αναπαραγωγή του βίντεο έχετε δύο επιλογές.
  1. Να αναπαράγετε το βίντεο με κάποιο flv player όπως το VLC Media Player.
  2. Να το μετατρέψετε σε avi φορμα ώστε να παίζει στο Windows Media Player. Για την μετατροπή χρειάζεστε το Format Factory. Το Format Factory θα σας δώσει πολλές επιλογές συμπίεσης για την ποιότητα και το μέγεθος του avi βίντεο.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013. Movies Freeak - All Rights Reserved